Rene Eringaard - XS2

2008 - COMPUTABLE

"XXODD XNI8212: alles-er-op-en-er-aan-notebook"


Op het moment dat de markt overspoeld wordt met eenvoudige kleine notebooks zonder al te veel functionaliteit introduceert XXODD de XNi8212.

Dit compacte 12-inch notebook is voorzien van 3,5G UMTS/HSDPA, hardwarematige encryptie en bestand tegen schokken, vallen en vloeistoffen.

 

De mini-laptop XNi8212 van XXODD is gebaseerd op het Intel Ultra Mobile platform.
De processor en chipset gebruiken samen slechts 9,5Watt. Daarnaast is de laptop uitgerust met een energiezuinig TFT-scherm gebaseerd op led-technologie.

 

Dankzij alle stroombesparende functies kan met de XNi8212 tot wel zeven uur gewerkt worden op één batterij.
 

De magnesium-alloy behuizing beschermt de notebook tegen beschadiging bij vallen en schokken.
Als de XNi8212 hevig schokt of komt te vallen dan zorgt een speciale sensor ervoor dat vitale onderdelen, zoals de harde schijf, uitgeschakeld wordt zodat er geen data verloren gaat.
Ook kleine hoeveelheden vloeistof (tot honderd milliliter) hebben geen negatief effect op de machine.

 

Standaard is de XNi8212 voorzien van een TPM v1.2 chip welke er voor zorgt dat alle data op de harde schijf gecodeerd wordt met hardwarematige encryptie.
Daarnaast is een vingerafdruklezer ingebouwd waarmee alleen geautoriseerde gebruikers met hun vingerafdruk de notebook kunnen gebruiken.


De XNi8212 wordt geleverd met speciale energiezuinige componenten zoals een Intel UMPC processor, on-board DDR2 geheugen en een 1,8-inch harde schijf.

Voor communicatie is de XNi8212 voorzien van een 3,5G UMTS/HSDPA-adapter, een 300 Mbps draadloze wlan-adapter, een Bluetooth adapter en een Gigabit LAN aansluiting.
 
 

2008 - HARDWARE.INFO MAGAZINE

"XXODD XNI8212: Veel functionaliteit in 12" notebook"

 

Terwijl de opmars van eenvoudige kleine notebooks niet te stuiten lijkt, claimt XXODD met zijn 12" XNi8212 zakelijk notebook optimale functionaliteit en uitmuntende prestaties te leveren.

Zo is de XNi8212 standaard voorzien van 3,5G UMTS/HSDPA voor mobiel internet, hardwarematige data encryptie en moet de laptop bestand zijn tegen schokken, vallen en vloeistoffen.


De XNi8212 is gebaseerd op het Intel Ultra Mobile platform, terwijl de Intel processor en chipset samen slechts 9,5Watt moeten verbruiken. Daarnaast is de notebook voorzien van een speciaal energiezuinig TFT-scherm gebaseerd op LED technologie. Dankzij voornoemde stroombesparende functies kan er volgens XXODD tot 7 uur gewerkt worden op één batterij.

De magnesium-alloy behuizing beschermt de laptop tegen vallen en schokken.

Daarnaast zorgt het ontwerp van de behuizing ervoor dat gemorste vloeistoffen tot 100cc de notebook niet kunnen beschadigen. Als de XNi8212 hevig schokt of komt te vallen zorgt een speciale sensor ervoor dat vitale onderdelen, zoals de harde schijf, uitgeschakeld worden.

Standaard is de XNi8212 voorzien van een TPM v1.2 chip, die er voor zorgt dat alle data op de harde schijf gecodeerd wordt met hardwarematige encryptie. Daarnaast is een vingerafdruklezer ingebouwd waarmee alleen geautoriseerde gebruikers met hun vingerafdruk de notebook kunnen gebruiken.

De XNi8212 wordt standaard geleverd met componenten als een Intel UMPC processor, on-board DDR2 geheugen en een 1,8" harde schijf. Voor communicatie is de notebook voorzien van een 3,5G UMTS/HSDPA adapter, een 300Mbps draadloze WLAN adapter, een Bluetooth adapter en een Gigabit LAN aansluiting. Inclusief extra batterij voor 3 uur batterijtijd, extra 45Watt AC/DC adapter en een externe DVD ± rewriter.

De XXODD XNi8212 is verkrijgbaar vanaf € 1395,- inclusief BTW.

Print Print | Sitemap Recommend this page Recommend this page
© XS2, Sourcing, Factory Audits, Branding, Marketing, Sales Channel Development, Consultancy, Rene Eringaard.

Call

E-mail

Directions